featured

Genel Başkan Yardımcımız Murat Yıldız Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliğinde Mülakat Kaldırılmalıdır.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Liyakat -Sen ( Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ) Murat Yıldız pandemi (Covid-19) sürecinde, olumsuz etkilenen, bu süreç devam ederken Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği sınavına girecek ve başarılı olan personelin yazılıda aldığı başarı puanının, sözlü mülakatta başarı puanı sayılması gerektiğini ifade etmiştir.
Bu nedenle Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı 19 Nisan 2020 tarihinde yapılması ön görülmüş ise de Covid-19 salgını nedeni ile 04.10.2020 tarihinde yapılması ilan edilmiştir. Ancak 04-10/08/2020 tarihleri arasında tekrardan ön başvurular alınmış, önceden ilan edilen kadrolar sabit kalması, yeni başvuruların olması sınav kazanımını zorlaştıracağı aşikar gözükmektedir.
Buradan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü son başvuru ile kadro sayılarını yükseltmesi, sözlü mülakat yerine yazılı sınavında alınan başarı puanı sayılması, pandemi (Covid-19) süresince bitkin ve yorgun düşen, Yoğun mesai sebebiyle kendilerini dinlendirme, tatil yapma imkanı bulamayan, sınava girecek sağlık kahramanlarımızın umutlandıracak ve kendini sınava konsantre olmasına, sinerjisini yüksek tutarak bende bu sınavı geçerim düşüncesi haslı olacaktır. Dedi.
Sağlık Liyakat -Sen olarak 12.08.2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı Yönetimi Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Sağlık Çalışanlarımız adına Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavında hak edilen yazlı başarı puanını kazanan personelin, sözlü mülakatta başarı puanı sayılması hususunda gerekli başvurumuzu yapmış bulunmaktayız.

Genel Başkan Yardımcımız Murat Yıldız Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliğinde Mülakat Kaldırılmalıdır.
Giriş Yap

Liyakatli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!