featured
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Liyakat-Sen Genel Başkanı Mehmet Demirel, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Kurban Bayramı’nın Müslümanlar açısından önemli ibadetlerden biri olduğuna dikkat çeken Demirel, aynı zamanda milletimiz için mutluluk, neşe ve yardımlaşma anlamına geldiğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Müslümanlar için Allah’a yaklaşma ve teslimiyet ifade eden Kurban Bayramından amaç sevap beklentisidir. Mübarek kurbanlarımızdan sevap beklentimizin yanı sıra kimsesiz ve yoksulları sevindirerek manevi gıdamızı temin etme imkânı bulacağız. Bizleri Allah ile buluşturacak olan Kurban, ihlâs ve temiz niyet ile ifa edildiği takdirde Cenabı Allah ile aramızda engel kalmayacaktır. Bu bayramda küslük ve dargınlıklara son verip, Peygamber Efendimiz ’in buyurduğu gibi davranmamız gerekir. Bu bayram diğerlerinden farklıdır. Allah, rahmetiyle milletimizi sevindirecektir. Gönül kapıları açılacak, birlik ve beraberliğimiz vücut bulacaktır.

Bu bayram da kırılan kalplerin, akan gözyaşlarının son bulmasını ümit ediyoruz. Milletimizin sevgi seliyle coşmasını, ülkemizde yaşayan insanlar arasında barış ve huzurun hâkim olmasını, birlik, beraberlik, güzellik ve mutluluk içinde yaşanmasını, Kurban Bayramının özüne yakışır bir şekilde coşku ve sevinçle kutlanmasını diliyoruz. İslam coğrafyasında yaşayanların dostluk, sevgi, kardeşlik ülküsüyle birlik ve beraberlik içinde yeni bir yaşama kavuşmalarını diliyoruz. Bu coğrafyada yaşayan kardeşlerimizin sofralarında kıtlığın ve yokluğun son bulmasını Allah’tan diliyoruz. Kurban, paylaşmaktır. Çaresizleri, fakirleri ve kimsesizleri unutmayalım. Allah, kendisine bağışlanacak olan kurbanların hürmetine inşallah bu dileğimizi kabul eder.

Milletimizin ve özellikle şehit ailelerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramının ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini, milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Giriş Yap

Liyakatli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!